Obnovení denního provozu na trase Dačice - Moravské Budějovice - Brno

18.11.2020

Vážení cestující, situace kolem infekce COVID 19 se pozvolna zlepšuje a zájem o cestování autobusy narůstá úměrně tomu, jak vláda rozvolňuje přijatá karanténní opatření. Je to pro nás velmi dobrá zpráva a věříme, že po několika týdnech "temna" je důvod k optimismu vyššího zájmu o cestování i na regionálních a mezikrajských linkách. Od pondělí 23. listopadu obnovujeme plný provoz linky 320921 z Dačic přes Moravské Budějovice do Brna.

Dálková linka 320921

Autobusová linka na trase Dačice - Jemnice - Moravské Budějovice - Hrotovice - Brno pojede opět každý pracovní den a v neděli. Doposud jezil hlavně ranní autobus do Brna jen v pondělí a v pátek, podobně, jako dopolední autobus z Brna do Moravských Budějovic. Plně obnovený provoz nabídne 1 pár spojů v celé trase a 1 pár spojů navíc mezi Brnem a Moravskými Budějovicemi v pracovních dnech a jeden pár spojů v neděli.

Z Dačic / Moravských Budějovic do Brna autobus odjede vždy v:

Pracovní dny 4:55 / 5:45 a 12:05

Neděle: 15:25 / 16:10

Z Brna do Moravských Budějovic/Dačic*

Pracovní dny 10:25 a 15:10*

Neděle: 19:00*

Jediná přímá cesta do Brna

Dopravce UNITED BUSES provozuje autobusovou linku 320921 od 17. srpna 2020. Trasa propojuje 3 kraje a obsluhuje region s více než 30 000 obyvateli pro které je jediným přímým spojením s Brnem. Cestujícím nabízí 22 přímých spojení týdně. Provoz linky byl zachován, v omezeném rozsahu, i během omezení přijatých proti šíření infekce COVID 19. Cestující bude vozí klimatizovaný autobus IRISBUS ARWAY vybavený elektrickým výtahem a plošinou pro přepravou až dvou osob upoutaných na invalidní vozík, nebo 2 kočárků najednou. Autobus je mimo jiné vybaven bezpečnostními pásy a vysokými sklopnými sedadly s loketními opěrkami a podnožkami.

Pojeďte autobusem!

No jasně! Tahle nová linka s 50. letou tradicí zjednoduší vaše cesty z/do Brna a Ivančic za prací, studiem, k lékaři i turistikou. Zastavujeme na obvyklých autobusových zastávkách, cestou s námi si zjednodušíte i cesty směrem na Jižní Moravu. Odpusťte si stres na silnicích, zapomenete na agresivní řidiče a ušetříte si nervy spojené s přestupováním na jinak neznámých místech. Navazujeme na systém IDS JMK v Ivančicích a Brně, odkud můžete pohodlně přestoupit na místní autobusové, tramvajové a vlakové linky.